5_final.jpg

Penthouse DOT

את הפנטהאוז הזה קיבלנו ריק

חשבנו, עיצבנו, קנינו וזאת התוצאה

המטבח

5_final.jpg

המבטח הותאם לצרכי המשפחה הגדולה  ולצרכי האירוח.כ
שמרנו על המרחב של המטבח עם ניצול מקסימאלי של גובה
התקרה וגודל הקירות. המטבח מיוצר עם פורניר אלון שחור
פורמייקת ננו, ופורמיקת גלוס לבנה

4_final.jpg

הסלון

קיר הטלויזיה עבר שינוי משמעותי על ידי חיפוי אריחים גדולים ברוחב מטר על גובה 3 מטר דמוי סלע. שילוב עם מזנון אלון מבוקע

Untitled-2.jpg
Untitled-1.jpg

פינת האוכל

 פינת האוכל ממשיכה את איזור הסלון עם מזנון נמוך מאלון מבוקע שמקבל את הוילונות מאחור.ג
ופינת האוכל ממשיכה באותם החומרים ויוצרת מקום נוח וכיפי עם קשר עין למטבח ולסלון.כ
ג

DSC01893_final.jpg

חידוש חדר המדרגות

 חדר המדרגות עבר שינוי משמעותי, הורדנו את השיש והמעקה הישן , ציפינו את
המדרגות בעץ והוספנו מעקה מזכוכית.י

 קיר הפודסטמצופה באריחים בגדלים שונים עם תאורה נסתרת
גגח

DSC02100.jpg
8.jpg

ציפוי המסדרון

איזור המסדרון וחלק מקיר המדרגות מצופה במיקרוטופינג של בטון בדוגמאת פירוק תפסנות

6.jpg
PHOTO-2022-06-22-12-47-53.jpg

תמונות נוספות

חדר רחצה כללי ממשיך את הקו העיצובי המודרנו וחדר השינה גם ממשיך עם מיקרוטופינג בטון בצבע שחור

PHOTO-2022-06-10-11-19-02_3.jpg
7_final.jpg